GKM SZVP-2004-1 pályázat
Mikro- és kisvállalkozások internet-megoldása a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával

Az EU-csatlakozás után jelentősen kiszélesedhet a magyar cégek felvevőpiaca, de hirtelen szembe is találhatják magukat a már jelenleg is emelt szintű marketingtechnikákat alkalmazó EU-cégekkel. Ekkor nagy előnyt jelenthet egy jól elkészített, többnyelvű, a céget, termékeit és szolgáltatásait jól bemutató, esetleg akár on-line árurendelést is lehetővé tévő weboldal.

Ennek elkészítéséhez kíván segítséget nyújtani a Netion Kft. és a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az SZVP-2004-1 kódszám alatt meghirdetett pályázatával 1200-1300 mikro- és kisvállalkozásnak (max. 50 alkalmazott, max. 700 millió Ft éves nettó árbevétel) kíván segítséget nyújtani saját honlap kialakításához.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 300 millió forint. Ebből vállalkozásonként maximum 300.000 Ft támogatás igényelhető, és a támogatás mértéke nem haladhatja meg a teljes fejlesztési költség 40%-át. Ezek a számadatok néhány kelet-magyarországi megyében max. 375.000 Ft és max. 50%.

A pályázaton nyerhető támogatás formája visszafizetési kötelezettség nélküli végleges juttatás (vissza nem térítendő támogatás). Ezzel tehát egy kisvállalkozás saját weboldalát 60%-os áron készíttetheti el, amennyiben az oldal fejlesztési költségei nem haladják meg a nettó 750.000 Ft-ot. Ez a jelenlegi piaci árakon nem csak egy "klasszikus", néhány oldalas egyszerű cégbemutató weboldal, hanem már egész komoly aktív funkciókkal is rendelkező cégportál fejlesztésére is elegendő.

A pályázat kiírása szerint a honlapnak minimálisan az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

Ez egy mikro- vagy kisvállalkozás esetében egy nyelvű oldalrendszert tekintve kb. 10-15 statikus weboldalnyi anyag. Ezt a megfelelő design kidolgozásával a Netion Kft. mindössze 80-100 eFt-ért tervezi meg és készíti el. Sikeres pályázat esetén a vállalkozást tehát csak kb. 50.000 Ft terheli.

A további nyelvű oldalak elkészítésénél csak minimális szintű grafikai munkát kell végezni, a megjelenés gyakorlatilag megegyezik a magyar nyelvű rendszerével. Ezért a weboldalrendszer további nyelveken való elkészítése nem jelenti a magyar oldalak költségével megegyező további költségeket. A második és harmadik nyelv elkészítésének együttes költsége körülbelül a teljes magyar oldalrendszer árával egyenlő.

Más méretű statikus weboldalrendszerek költsége is könnyen kiszámítható árlistánk segítségével.

Komolyabb, adatbázis-hátterű, dinamikus modulok, pl. a cég-ügyfél kapcsolattartást támogató vagy e-kereskedelmi szolgáltatásokat biztosító oldalak fejlesztése már nem oldható meg a statikus oldalaknál használatos HTML programozás segítségével, ehhez más programnyelvek alkalmazására is szükség van. Ezeket az aktív modulokat a Netion Kft. az aktív weboldalak fejlesztéséhez kiválóan használható PHP nyelven készíti el. E modulok ára mindig a pontos specifikáció függvénye, ezért a megvalósítandó funkciók ismerete nélkül erre előzetesen csak óradíjas költségbecslést tudunk adni, árajánlatot a megrendelővel egyezetetett specifikáció elkészülte után tudunk adni.

Álljon itt a teljesség igénye nélkül néhány olyan aktív modul, amelyet az Ön weboldalába beépítve nagymértékben növelheti cége hatékonyságát vagy javíthatja ügyfeleivel való kapcsolattartását:

Természetesen egyedi funkciók kidolgozását is vállaljuk.

Vállaljuk az elkészített weboldalak saját szerverünkön való elhelyezését és karbantartását is, de szükség esetén szerver hardver- és szoftvereszközeinek szállítását és konfigurálását is elvégezzük. A GKM részére beadandó pályázat elkészítése kb. fél napot vesz igénybe, és az alábbi céges adatokat/anyagokat kell csatolni hozzá:

  1. Cégkivonat
  2. Jóváhagyott utolsó éves beszámoló / mérleg / eredménykimutatás
  3. A pályázó hivatalos képviselőjének aláírási címpéldánya
  4. Aktuális bankszámlakivonat a saját forrás rendelkezésre állásának igazolására
  5. Az 1000 Ft pályázati díj befizetésének igazolása
A fenti anyagok összes költsége kb. 5-10.000 Ft. A pályázati űrlap kitöltéséhez segítséget adunk, illetve az Önök igényei alapján elkészítjük a pályázathoz csatolandó árajánlatot, és részletes költségvetést.

Weboldalak fejlesztésére vonatkozó árlistánkat itt találja

A pályázatra, illetve a webes kialakításra vonatkozó további kérdésekkel, illetve árajánlat kérésére keressen minket az alábbi címeken, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Netion Informatikai Kft.
6722 Szeged, Bécsi Krt 9.
Telefon/fax: 62/479658
Mobil: 30/9983388
e-mail: netion@netion.hu

Hívjon minket továbbá egyedi elképzeléseivel is, és mi az Ön munkatársaival közösen kidolgozzuk a munkájukat legjobban támogató informatikai megoldást!


Netion Kft.